Čech nevystúpil z auta 7 rokov. Autori mokumentu sa zamerali na jeho život…

Tvorcovia tohto filmu sa pozreli na to, ako by mohol vyzerať život iba v aute. Nie v karavane, ale obyčajnom kombíku…
Vydané  Text: 
Mať vlastný životný štýl je pre dnešnú dobu viac-menej nevyhnutnosť. Ale čo ak si niekto **zaumieni, že z auta nevystúpi?** Ak by šlo o karavan, prípadne o iný typ bývania, napríklad o taký, o ktorom sme písali v článku

Školský autobus premenili na pojazdné útulné bývanie

Niektorých ľudí spôsob života v podobe klasického bývania jednoducho prestal baviť. A tak siahajú po netradičných riešeniach.

tak sa to zdá celkom v poriadku. Ale **nevyliezť po dobu 7 rokov z kombičkového meďáku?** Autori mokumentu sa zamerali na bežné veci, pre ktoré môže byť nevyliezavanie z auta problematické. Ako si zabezpečí čisté oblečenie? Ako chodí na toaletu, prípadne ako sa sprchuje? Kde pracuje a čo s nákupmi?
Ešte pred zhliadnutím videa, ktoré **bolo na YouTube pridané už v roku 2011** si ale treba uvedomiť, že **ide o fikciu** (mokument = hraný dokumentárny film). Napriek tomu však **stojí za pozretie** už len z dôvodu obsahu – **ako sa autori popasovali s bežnými životnými potrebami**, ktoré človek aj napriek tomu, že žije 24/7 v aute, má.

Český mokument:








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.