Novinka

Hyundai Inster Cross: Čo ponúka mestský elektromobil s chuťou na dobrodružstvo?

Hyundai Inster Cross kombinuje všestrannosť mestského elektromobilu s outdoorovým dizajnom, ktorý zvládne aj výzvy mimo ciest. Novinka príde do predajní na jar 2025.

Vydané Text: 

Hyundai prináša Inster Cross – mestský elektromobil s dobrodružným dizajnom. Tento model osloví vodičov, ktorí hľadajú štýl, praktickosť a schopnosť vyraziť aj mimo mestských ciest.

Hyundai Inster Cross.

Inster Cross kombinuje všestrannosť základného modelu Inster so vzhľadom inšpirovaným outdoorom. Vyniká robustnými nárazníkmi a čiernymi ochrannými panelmi, ktoré mu dodávajú športový charakter. Kryty podvozka a prahy spoločne s 17-palcovými diskami z ľahkej zliatiny chránia auto na nerovných cestách. Strešné nosiče a voliteľný strešný kôš sa postarajú o prepravu všetkého, čo potrebujete na výlety či pri každodenných úlohách.

Exkluzívne farby, ako matná zelená „Amazonas Green Matte“, pridávajú modelu na vizuálnej príťažlivosti. Zároveň je k dispozícii ďalších päť farieb, medzi nimi Atlas White, Unbleached Ivory či Abyss Black Pearl.

Interiér Inster Cross ponúka sivú látku s limetkovo-žltými akcentmi, čo oživuje atmosféru kabíny. Variabilita priestoru je jednou z jeho silných stránok – všetky sedadlá je možné sklopiť do roviny, predné umožňujú pohodlný prechod z jednej strany na druhú a zadné sú posuvné a delené v pomere 50/50.

Hyundai Inster Cross.

Bezpečnosť je na prvom mieste aj pri tomto modeli. K štandardnej výbave patria asistenti, ako napríklad asistent jazdy na diaľnici HDA 1.5, inteligentný tempomat Smart Cruise Control alebo asistent predchádzania zrážkam Forward Collision-Avoidance Assist 1.5.

Inster Cross zvládne až 360 kilometrov na jedno nabitie a vďaka rýchlonabíjaniu môžete batériu nabiť z 10 % na 80 % už za približne 30 minút. Výroba odštartuje v Južnej Kórei koncom roka a do slovenských predajní dorazia prvé kusy na jar 2025.

6 najvzácnejších BMW, o ktorých ste možno nikdy nepočuli! Máte šťastie, ak na ne narazíte








Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie