AKTUALITA

Jeep Compass 2025: Čo prinesie nová generácia kompaktného SUV? Toto je prvá skica

Jeep zverejnil prvú skicu novej generácie modelu Compass. Toto kompaktné SUV prinesie v roku 2025 elektrifikované pohony, špičkovú technológiu a vraj aj najlepší výkon vo svojej triede.

Vydané Text: 

Jeep prináša prvý pohľad na úplne novú generáciu modelu Jeep Compass – kompaktného SUV, ktoré ponúkne všestrannosť, výkon a technologické inovácie. Dizajnová skica, ktorú značka nedávno zverejnila, načrtáva moderný vzhľad s dôrazom na robustnosť a eleganciu, čo sú charakteristické znaky vozidiel Jeep.

Nový Compass bude postavený na platforme STLA Medium koncernu Stellantis, ktorá umožňuje integráciu rôznych druhov pohonu. Či už si vyberiete plne elektrickú verziu, hybrid alebo tradičný spaľovací motor, nová generácia sa postará o výkon v každom režime jazdy. Vďaka tejto modularite sa vozidlo stane dostupným pre široké spektrum zákazníkov, ktorí ocenia typické schopnosti Jeep za prijateľnú cenu.

Jeep zverejnil prvú skicu novej generácie modelu Compass. Toto kompaktné SUV prinesie v roku 2025 elektrifikované pohony, špičkovú technológiu a vraj aj najlepší výkon vo svojej triede.

Compass novej generácie zaujme aj technológiami, ktoré sú najmodernejšie vo svojej triede, a to bez ohľadu na pohon. S dôrazom na spoľahlivosť a dobrodružstvo, Jeep posúva hranice toho, čo kompaktné SUV dokáže ponúknuť. Práve tieto schopnosti robia Jeep globálnou ikonou, ktorá si udržiava svoju pozíciu lídra aj pri prechode na elektrifikované vozidlá.

V roku 2025 sa nový Jeep prvýkrát ukáže v Európe, kde sa bude vyrábať v talianskom závode Melfi. Neskôr, v roku 2026, bude tento model dostupný aj v USA a ďalších svetových trhoch, čím sa stane najdostupnejším globálnym modelom značky Jeep.

Džíp skoro pre každého. Test prednokolky Jeep Compass 80th Anniversary








Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie