LIFESTYLE

Michael Schumacher sa po 11 rokoch od nehody údajne opäť objavil na verejnosti. Pri tejto udalosti nemohol chýbať.

Koncom roku 2013 otriasla svetom motošportu nečakaná správa. Michael Schumacher – vtedajšia legenda Formule 1 – mal počas lyžovačky vo francúzskych Alpách ťažkú nehodu.

Vydané Text: 

Schumacher-ovi sa stal osudným zjazd neupraveným svahom, kde utrpel vážny pád, v dôsledku ktorého si spôsobil vážne poranenie hlavy. Vzhľadom na rozsah poranenia a jeho kritický stav bol urýchlene transportovaný do nemocnice, kde ho uviedli do umelého spánku. Následne absolvoval dve operácie, ktoré jeho stav stabilizovali. Verejnosť odvtedy trpezlivo čakala na akékoľvek správy ohľadom Schumacherovho zdravotného stavu. Po 7-násobnom majstrovi sveta sa však zľahla zem.

Udalosť, na ktorej nemohol chýbať

Od jeho nehody bol Schumacherov zdravotný stav pred verejnosťou prísne udržiavaný v tajnosti. Stretávať sa s ním vraj mohla len najbližšia rodina, ktorá pre utajenie akýchkoľvek informácií ohľadom pretekárovho zdravotného stavu vynaložila značné úsilie a finančné prostriedky. To sa však malo zmeniť pred pár dňami, keď sa legenda Formule 1 údajne objavila na svadbe svojej dcéry. Podľa webu Marca si Gina-Maria Schumacherová na rodinnom sídle na Malorke povedala svoje áno s Iainom Bethkem. Oboch spája ich vášeň pre profesionálne jazdenie na koňoch.

Dodnes sa toho o Schumacherovom zdravotnom stave nevie veľa. Svadba jeho dcéry je však prvou verejnou udalosťou od jeho nehody, na ktorej sa mal objaviť. Rodina však stále trvá na tom, aby jeho súkromie zostalo utajené. Za týmto účelom boli počas trvania svadby zavedené veľmi prísne opatrenia. Sky News informuje, že ako prevenciu, aby nevznikol žiaden záznam Schumachera, museli hostia odovzdať mobilné telefóny a fotoaparáty. Takisto sa vraj Schumacher neobjavil na žiadnej zo svadobných fotografií.

Inzercia

Inzercia








Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie