AKTUALITA

EX30 od Volva v žiare reflektorov: 100 000 kusov za rok a predaje prudko stúpajú

Volvo EX30, elektrické SUV, dosiahlo významný míľnik s viac ako 100 000 vyrobenými kusmi za prvý rok, pričom rast predaja v Európe vzrástol o 36 %.

Vydané Text: 

Volvo má na trhu jednu z najvýznamnejších noviniek tohto roka. Elektrické SUV EX30 dosahuje vynikajúce predajné výsledky a do konca septembra už z výrobných liniek zišlo 100 000 áut. Výroba v Číne pritom odštartovala iba minulú jeseň.

Volvo EX30, elektrické SUV, dosiahlo významný míľnik s viac ako 100 000 vyrobenými kusmi za prvý rok, pričom rast predaja v Európe vzrástol o 36 %.

Aj v našej redakcii sa toto mestské Volvo osvedčilo ako praktické auto na každodenné použitie. Aj keď nám trochu chýbala tradičná atmosféra Volva, auto dokáže presvedčiť nízkou spotrebou, dojazdom a tiež svojím vonkajším dizajnom. Model zohráva kľúčovú úlohu v raste predaja značky Volvo. Predaj v Európe za posledný rok stúpol o 36 %, pričom EX30 bolo druhým najpredávanejším elektromobilom po Tesle Model Y. Aby sa zabránilo vysokým dovozným clám pre trhy v Európe a USA, Volvo plánuje spustiť výrobu modelu EX30 aj v belgickom meste Gent.

Inzercia

Inzercia

Rodinné SUV budúcnosti? Volvo EX60 prinesie evolúciu v dizajne aj technológiách








Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie