MyCard – Vernostný program pre majiteľov vozidiel VW, Audi, SEAT, CUPRA, VW Úžitkové vozidlá

MyCard je vernostný program určený pre majiteľov (fyzické osoby) vozidiel značiek SEAT a CUPRA, ako aj iných značiek koncernu Volkswagen (Volkswagen, Audi, VW Úžitkové vozidlá). Program umožňuje získať bezplatnú virtuálnu zákaznícku kartu, ktorá prináša zákazníkom rôzne benefity.

Stačí si zaregistrovať svoje vozidlo uvedenej značky, vyplniť osobné údaje a zadať VIN číslo svojho vozidla. Majiteľ vozidla získa kartu MyCard plnú benefitov, ktoré si môže uplatniť v autorizovaných servisoch.
Vydané Text: 

Ako funguje MyCard?

Registrácia je veľmi jednoduchá – stačí navštíviť oficiálnu stránku programu www.my-card.sk, vybrať si značku vozidla a zaregistrovať sa.  Je potrebné vyplniť základné údaje, ako meno, kontaktné informácie a VIN číslo vášho vozidla. Po registrácii získa majiteľ virtuálnu zákaznícku kartu viazanú na svoje vozidlo. Každý majiteľ si môže zaregistrovať aj viacero vozidiel pod jeden účet, pričom ku každému vozidlu získa samostatnú kartu MyCard. Benefity,  prislúchajúce k vozidlu si majiteľ vozidla uplatní v ktoromkoľvek autorizovanom servise danej značky. Všetky zúčastnené servisné prevádzky nájde na mape značky na hlavnej stránke MyCard.

Digitálna karta – šetrné a praktické riešenie

MyCard je zodpovedný program, ktorý šetrí životné prostredie tým, že nevyužíva plastové karty, alebo ponúka digitálne riešenie, čím prispieva k znižovaniu odpadu a podporuje udržateľnosť. Virtuálnu kartu si môže majiteľ jednoducho pridať do digitálnej peňaženky na svojom mobilnom zariadení (iOS alebo Android). Navyše, prostredníctvom digitálnej peňaženky sa majiteľ vozidla dozvie včas o všetkých akciách, sezónnych ponukách a to prostredníctvom notifikácií v mobile. 

Výhody pre nové aj staršie vozidlá

Inzercia

Inzercia

Program ponúka rozdielne benefity podľa veku vozidla:

Pre nové vozidlá: Majitelia nových vozidiel môžu využiť zľavy na originálne príslušenstvo, ako napríklad kompletné zimné kolesá s 10 % zľavou. 

Pre vozidlá staršie ako 3 roky: Pre staršie vozidlá sú k dispozícii zľavy vo výške až 20 % na vybrané originálne diely. Navyše, exkluzívnym benefitom pre rok 2024 je Voucher MyCard v hodnote až 120 €, ktorý je možné využiť na originálne diely, náplne alebo servisné práce v autorizovaných servisoch.

Majitelia vozidiel môžu využiť benefity na pravidelnú údržbu a opravy v autorizovaných servisoch zúčastnených na programe MyCard. Prehľadný zoznam benefitov je zobrazený tu: https://my-card.sk/detail/seathttps://my-card.sk/detail/cupra

Zhrnutie výhod programu MyCard

  • Bezplatná virtuálna karta s množstvom benefitov
  • Šetrné digitálne riešenie prispievajúce k udržateľnosti
  • Výhodné zľavy na príslušenstvo a originálne diely
  • Benefity pre nové aj staršie vozidlá
  • Upozornenia na špeciálne akcie a končiace benefity
  • Jednoduchá registrácia a prehľadná správa výhod online

MyCard prináša výhodnú a praktickú možnosť, ako si uľahčiť starostlivosť o vozidlo a zároveň ušetriť na nákladoch spojených so servisom. Majitelia vozidiel VW, Audi, SEAT, CUPRA, VW Úžitkové vozidlá sa tak môžu ihneď pridať sa do vernostného programu MyCard, ktorý im poskytne všetky potrebné výhody na jednom mieste. V budúcnosti bude MyCard poskytovať komplexné informácie o vozidle a všetky dôležité informácie k svojmu vozidlu, tak zákazník nájde vo svojom zákazníckom účte.     

 







Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie