AKTUALITA

Nové možnosti v programe Slovnaft Move: Zbierajte body pri tankovaní aj v susedných krajinách

Slovnaft prináša novinku pre členov programu Move – teraz môžete zbierať body aj za hranicami Slovenska

Vydané  Text: 

Spoločnosť Slovnaft rozšírila možnosti pre svojich verných zákazníkov – členovia programu Slovnaft Move môžu po novom zbierať body aj v zahraničí. Vďaka tejto novinke sa body pripíšu na váš účet v aplikácii aj pri nákupoch na čerpacích staniciach MOL v šiestich európskych krajinách.

Program Slovnaft Move využíva na Slovensku takmer 700 tisíc zákazníkov. Títo členovia zbierajú body za nákupy na čerpacích staniciach Slovnaft, ktoré následne vymieňajú za rôzne odmeny a výhody šité na mieru. Najnovšie môžu členovia získať body nielen za tankovanie a nákupy na Slovensku, ale aj v zahraničí – konkrétne v sieti MOL v Poľsku, Slovinsku, Srbsku, Rumunsku, Česku a na čerpacích staniciach INA v Chorvátsku.

Slovnaft Move už aj za hranicami Slovenska.

Nezáleží na tom, či tankujete na Slovensku alebo v inej krajine, kde pôsobí naša sesterská sieť MOL, ako napríklad v susednom Česku, Poľsku alebo v Chorvátsku. Vaše nákupy vás odmenia aj počas dovoleniek či služobných ciest. Vďaka tomu môžete dosiahnuť vyššie úrovne vernostného programu a získať ešte atraktívnejšie odmeny rýchlejšie,“ vysvetľuje Timea Reicher, riaditeľka maloobchodu spoločnosti Slovnaft.

Členovia programu Move získavajú za každý nákup v zahraničí 1 bod za každé minuté euro. V krajinách, kde sa platí inou menou, sa prepočet vykonáva podľa lokálneho ekvivalentu. Body možno zbierať za väčšinu produktov, výnimkou sú alkohol, tabak a diaľničné známky.

Slovnaft prináša novinku pre členov programu Move – teraz môžete zbierať body aj za hranicami Slovenska

Bonusom pre členov Slovnaft Move je aj bezplatné použitie toaliet na vybraných čerpacích staniciach v Maďarsku, Slovinsku a Chorvátsku. Kupón na tento benefit nájdete priamo v aplikácii, čo zvyšuje komfort počas cestovania.

Slovnaft Move funguje od februára minulého roka a ponúka plne digitálny zážitok, ktorý je prispôsobený nákupným zvyklostiam zákazníkov. Program rozdeľuje členov do štyroch úrovní, pričom čím viac nákupov uskutočnia, tým vyššie výhody získavajú. Všetky podrobnosti o programe nájdete na slovnaftmove.sk.





ODPORÚČANÉ