NOVINKA

Nová éra pre obytné vozidlá Fordu: Nugget Active a variant s dlhším rázvorom

Nové modely, vrátane robustného Nugget Active a variantov s dlhším rázvorom či pohonom všetkých kolies, ponúkajú vyššiu flexibilitu, viac priestoru a moderné technológie pre dobrodruhov. Prvýkrát budú verejnosti predstavené na prestížnom veľtrhu Caravan Salon v Düsseldorfe.

Vydané  Text: 

Ford rozširuje svoj modelový rad obytných vozidiel Transit Custom Nugget novej generácie a ponúka nové varianty, ktoré poskytnú viac priestoru, všestrannosti a komfortu na cestách i v prírode. S príchodom modelu Nugget Active a variantov s dlhším rázvorom či pohonom všetkých kolies Ford reaguje na požiadavky zákazníkov, ktorí hľadajú nielen dobrodružstvo, ale aj komfort a spoľahlivosť.

Ford Transit Custom Nugget

Nové modely pre náročných dobrodruhov

Model Transit Custom Nugget Active je určený pre milovníkov aktívneho životného štýlu. Jeho robustný vzhľad, inšpirovaný SUV, kombinuje výraznú mriežku chladiča, čierne plastové dverové prahy a jedinečné 17-palcové disky kolies z ľahkých zliatin. Interiér je prispôsobený pre použitie v teréne, s odolným textilným poťahom sedadiel, ktorý zabezpečí pohodlie aj po náročnom dni strávenom v prírode.

Model Active ponúka aj špičkovú technologickú výbavu, vrátane pokročilých asistenčných systémov vodiča, ako sú prednárazový bezpečnostný systém, brzdová asistenciu pri cúvaní a informačný systém o mŕtvom uhle. Voliteľný pohon všetkých kolies spolu s motorom EcoBlue s výkonom 170 k zabezpečí vynikajúcu trakciu na nerovnom teréne a umožní prístup na odľahlé miesta.

Ford Transit Custom Nugget

Viac priestoru a pohodlia na dlhších cestách

Ford prináša aj verziu Transit Custom Nugget s dlhším rázvorom, ktorá bude dostupná pre varianty Titanium a Active. Tento model, ktorý sa na slovenskom trhu objaví začiatkom roka 2025, ponúka priestrannejšiu kuchyňu a väčšie úložné priestory. Zákazníci môžu očakávať komfortnejší interiér, ktorý zahŕňa väčšiu pracovnú plochu na prípravu jedla, rozšírený úložný priestor a dokonca aj voliteľnú vstavanú toaletu.

Inovatívny pohon pre maximálnu flexibilitu

Jednou z najvýznamnejších noviniek je možnosť vybaviť modely Nugget plug-in hybridným pohonom (PHEV), ktorý kombinuje 2,5-litrový zážihový motor s elektromotorom a akumulátorom s kapacitou 11,8 kWh. Tento systém umožňuje jazdu na čisto elektrický pohon, čo ocenia najmä tí, ktorí plánujú cestovať v mestách s nízkymi emisiami alebo v tichých prírodných oblastiach.

Ford Transit Custom Nugget

Návštevníci veľtrhu Caravan Salon v Düsseldorfe si budú môcť rozšírený rad vozidiel Ford Transit Custom Nugget pozrieť naživo v hale 16 od 30. augusta do 8. septembra 2024.





ODPORÚČANÉ