NOVINKA

Spoznajte Honda EM1 e: Elektrický skúter s vyberateľným akumulátorom

Honda uvádza na slovenský trh elektrický skúter EM1 e:. Tento kompaktný model ponúka tichú, efektívnu a bezemisnú jazdu po meste s dojazdom až 48 km.

Vydané Text: 

Spoločnosť Honda sa snaží presadiť aj na európskom trhu s elektrickými jednostopovými vozidlami a na Slovensku uvádza na trh elektrický skúter EM1 e:. Ten bol navrhnutý pre krátke, tiché, efektívne a bezemisné jazdy v meste s maximálnym komfortom. Model EM1 e: je napájaný z mobilného napájacieho zdroja Honda Mobile Power Pack e:, ktorý je možné ľahko a rýchlo vybrať a pohodlne nabíjať doma.

 

HONDA EM1 e:

Inzercia

Inzercia

 

Aj keď ide o kompaktný, ľahko použiteľný a čistý dopravný prostriedok so sviežim vzhľadom, väčšina z EM1 e: je konvenčná. Má oceľový rám, teleskopickú vidlicu, dva zadné tlmiče a kotúčovú brzdu vpredu doplnenú o bubnovú zadnú brzdu. Prelomovou novinkou je elektromotor zabudovaný v kolese a zdroj energie Honda Mobile Power Pack e:. Bol vyvinutý spoločnosťou Honda, viete ho zo stroja vybrať a doma ľahko nabiť pomocou na to určenej nabíjačky.

 

50 V mobilná napájacia jednotka je vlastne vymeniteľný akumulátor. Celý ho vyvinula spoločnosť Honda – s rovnakým dôrazom na odolnosť, spoľahlivosť a kvalitu. Podľa interných testov spoločnosti Honda zaisťuje pri reálnom používaní v praxi jedno nabitie batérie dojazd 41,3 km alebo približne 48,0 km v úspornejšom režime ECON (dojazd 30 km v podmienkach testu WMTC triedy 1).

HONDA EM1 e:

 

EM1 e: je prvý elektrický skúter značky Honda určený pre európskych zákazníkov. Skratka „EM“ znamená „Electric Moped“ (elektroskúter) a model je určený pre mladých
jazdcov, ktorí hľadajú zábavu pri jazde a praktickú bezemisnú mobilitu v mestskom prostredí. Honda EM1 e: má kompaktnú konštrukciu s rovnou podlahou a elegantný dizajn, ktorý zdôrazňuje jej jedinečnú identitu v rámci modelového radu Honda.

Inzercia

EM1 e: za 2 399 eur

Napájacia jednotka Honda Mobile Power Pack e: je navrhnutá tak, aby odolávala rôznym teplotám, vlhkosti, nárazom a vibráciám. Čo nájdete v štandardnej výbave modelu? Digitálny prístrojový displej, úložný priestor pod sedadlom, nabíjaciu zásuvku USB, stúpadlá pre spolujazdca a zadný nosič.

HONDA EM1 e:

Model EM1 e: je k dispozícii ako balíček. Ten sa skladá zo samotného vozidla, mobilnej napájacej jednotky Honda Mobile Power Pack e: a nabíjačky Honda Mobile Power Pack e:. Aktuálna akciová uvádzacia cena modelu EM1 e: je 2 399 eur vrátane DPH. Môže to byť atraktívna ponuka pre typického študenta, ktorého priemerný denný pohyb po meste sa pohybuje okolo 30 km.







Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie