AKTUALITA

Nissan, Honda a Mitsubishi oficiálne spájajú svoje sily

Nissan Motor Co., Ltd., Honda Motor Co., Ltd. a Mitsubishi Motors Corporation oznámili, že podpísali memorandum s cieľom prediskutovať a vytvoriť spoločnú alianciu na vývoj elektrifikácie a softvéru.

Vydané Text: 

Nissan a Honda pracujú na ďalšom zrýchlení iniciatív zameraných na dosiahnutie uhlíkovej neutrality. V očakávaní spolupráce v oblastiach, ako sú environmentálne technológie, elektrifikačné technológie a vývoj softvéru, prebiehajú diskusie v širokom rozsahu.

Na urýchlenie tohto procesu je nevyhnutné vytvoriť novú hodnotu integráciou technológií a poznatkov pestovaných každou spoločnosťou a zlepšiť efektivitu podnikania. Účasť Mitsubishi Motors v oblastiach potenciálnej spolupráce, o ktorých uvažuje a diskutuje Nissan a Honda, prinesie nielen nové poznatky a silné stránky, ale poskytne aj ďalšie synergie, ktoré môžu generovať iba tieto tri spoločnosti.

Nissan Townstar

Inzercia

Inzercia

Komentár Makoto Uchida, zástupca výkonného riaditeľa, prezidenta a generálneho riaditeľa spoločnosti Nissan

„Sme veľmi radi, že môžeme privítať nového člena v strategickom partnerstve medzi spoločnosťami Honda a Nissan. Mitsubishi Motors má jedinečné technológie a odborné znalosti a spolupracuje s Nissanom ako partnerom. Očakávame, že prostredníctvom spolupráce medzi týmito tromi spoločnosťami sa partnerstvo rozvinie do niečo, čo vytvára väčšiu hodnotu, a poskytovať jedinečné produkty a služby od každej spoločnosti, ktoré spĺňajú rôznorodé potreby zákazníkov.

Honda Prelude

Komentár Toshihira Mibeho, prezidenta a zástupcu výkonného riaditeľa spoločnosti Honda

„Automobilový priemysel sa nachádza v období transformácie, o ktorej sa hovorí raz za storočie. Očakávame, že kombinácia technológií a znalostí kultivovaných spoločnosťami Nissan a Honda, ako aj sila a skúsenosti Mitsubishi Motors nám umožnia rýchlejšie vyriešiť rôzne problémy súvisiace s elektrifikáciou a spravodajstvom v globálnom meradle a pomôcť viesť spoločenské reformy ako vrcholový bežec.“

Inzercia

Inzercia

Komentár od Takao Kata, zástupcu výkonného riaditeľa, prezidenta a generálneho riaditeľa Mitsubishi Motors

„Diskusie Nissanu a Hondy o možnom partnerstve pokročili a my sme sa rozhodli zúčastniť sa tohto rámca. Spolupráca s partnermi je nevyhnutná v dnešnom automobilovom priemysle, ktorý prechádza rýchlymi zmenami vďaka technologickým inováciám, ako je elektrifikácia a inteligencia. Veríme, že môžeme objaviť nové možnosti v rôznych oblastiach prostredníctvom spolupráce medzi týmito tromi spoločnosťami.“

Mitsubishi ASX

Automobilový priemysel sa nachádza v období transformácie, o ktorej sa hovorí raz za storočie. Dúfame, že kombinácia technológií a znalostí kultivovaných spoločnosťami Nissan a Honda, ako aj sila a skúsenosti Mitsubishi Motors, umožnia japonskej trojici rýchlejšie dosiahnuť riešenia rôznych problémov súvisiacich s elektrifikáciou, bezpečnosťou a inteligenciou v celosvetovom meradle.

Inzercia








Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie