AKTUALITA

Legendárny Pimp My Ride je späť! Bude to opäť komédia s gýčovým tuningom?

Show Pimp My Ride bude v modernejšej forme natočená pod záštitou Netflixu. Bude taká uletená, ako si ju pamätáme? Xzibita nečakajte.

Vydané  Text: 

Pimp My Ride bola jednou z prvých automobilových reality show a pred dvadsiatimi rokmi si získala obrovskú popularitu po celom svete. Relácia sa pôvodne vysielala na stanici MTV a bežala šesť sezón, kým ju v roku 2007 nerušili.

Koncept bol veľmi jednoduchý – v každej epizóde prišlo auto do garáže v zlom stave, kde ho následne prerobili, „vytunili“ a výsledok bol často… extrémny. Až do piatej sezóny mali odborníci z West Coast Customs na starosti opravu auta, po ktorej všetko prevzala spoločnosť Galpin Auto Sports.

Teraz sa Pimp My Ride svojím spôsobom vracia. Duchovný nástupca šou sa volá Resurrected Rides a ukáže sa na streamovacej platforme Netflix. Osem epizód novej série bude dostupných na streamovacej platforme od 24. júla. Hlavným aktérom (okrem áut) bude komik a herec Chris Redd, ktorý spolu s tímom špičkových mechanikov premení každodenné autá na niečo originálne. Aspoň to tvrdí výkonný producent Rick Hurvitz, ktorý pred 20 rokmi produkoval aj Pimp My Ride.

Pimp My Ride je späť!
Netflix ohlasuje novú šou ako komédiu, no na to, či je nová séria rovnako bláznivá ako originál, alebo či budú prerábky o niečo „normálnejšie“, si budeme musieť počkať ešte pár týždňov.





ODPORÚČANÉ



Inzercia