Fotogaléria:Prvé foto Trojdverová Kia pro_cee’d

Sieť servisov Q-Service na leto pripravila pre svojich zákazníkov prehliadku auta za bezkonkurenčnú cenu na trhu.


Môžete sa tak spoľahnúť na ich pomoc v Maďarsku, Bulharsku, Rumunsku i Chorvátsku. Vozidlo vám dokážu spojazdniť i priamo na ceste. Ušetríte tak čas i peniaze. Podmienkou je preukázanie servisnej kontroly pečiatkou Garancie mobility, ktorá okrem opráv na mieste zabezpečí i nevyhnutnú opravu, ktorá nie je možná priamo na ceste. Ak sa napríklad vyskytne porucha zapríčinená výrobcom alebo servisom, kam patria drážkové a klinové remene, poistky a ďalšie súčiastky, problém sa dá riešiť priamo na mieste. V prípade, že poruchu nie je možné vyriešiť priamo na mieste, vozidlo odtiahnu servisáci do najbližšej dielne Q-Service alebo zmluvného partnera Garancie mobility. Zákazníkovi bude zapožičaný náhradný automobil, v prípade, že si to situácia vyžaduje, po dobu opravy až na 6 dní

Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.