Fotogaléria:Kia predstavuje veľkú limuzínu

Motoristi získajú šancu zajazdiť si na simulátore pre náročných. Na návštevníkov stánku OMV čaká príjemné občerstvenie i možnosť vyhrať Mercedes na víkend.


Takmer 40 značiek v Bratislave predstaví úplne nové i vylepšené staršie modely. Do slovenskej metropoly smerujú aj najočakávanejšie premiéry priamo zo Ženevy. Návštevníci si budú môcť pozrieť nielen luxusné športiaky, ale aj dostupnejšie autá.

**Vysokooktánová zábava**

„My im však ponúkneme adrenalínovú jazdu,“ hovorí Ľubica Slabejová zo spoločnosti OMV Slovensko. Návštevníci si v stánku OMV budú môcť na vlastnej koži vyskúšať burácanie motorov a vysokooktánovú zábavu. Pretekársky simulátor pre náročných preverí šoférske schopnosti každého, kto naberie odvahu pustiť sa aspoň virtuálne do zdolávania náročného terénu.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

„Odmenou za predvedený výkon bude pre najlepšieho každý deň OMV Value Card v hodnote 50 eur, za ktorú môže na čerpacích staniciach OMV získať kvalitné palivo, či niektorú zo širokej škály služieb,“ hovorí Ľubica Slabejová.

Celkový víťaz, najlepší z najlepších za celý autosalón, získa kartu v hodnote 100 eur.

O tom, aký je rozdiel v jazde na simulátore a rally naživo sa návštevníci budú môcť dozvedieť od toho najpovolanejšieho. O svojich skúsenostiach z najnáročnejších rally pretekov Dakar bude rozprávať na autogramiáde jeden z najlepších slovenských jazdcov Ivan Jakeš.

**Dôvod na úsmev**

Ceny pre najlepších na simulátore budú dvojnásobné v prípade, ak víťaz bude členom bonusového klubu OMV SMILE & DRIVE. Registrovať sa samozrejme bude dať aj priamo na výstavisku.

Členovia klubu OMV SMILE & DRIVE majú dôvod na úsmev pri každej návšteve čerpacej stanice. Za každé tankovanie, občerstvenie či nákup na ich členskej karte pribúdajú bonusové body. Tie možno vymeniť za atraktívne a exkluzívne odmeny – či už špeciálne akciové tovary, ktoré sa obmieňajú každý mesiac alebo za „stálice“, vďaka ktorým sú obchody VIVA na čerpacích staniciach OMV vyhľadávané vodičmi.

Po náročnom výkone budú môcť návštevníci načerpať nové sily vo VIVA kútiku. Čakať na nich bude sladké občerstvenie i tá najlepšia káva. Lahodná VIVA CAFE sa zrodila v slávnych talianskych pražiarňach a do dokonalosti ju priviedol tím baristov a špecialistov. Výsledkom je vyvážená aróma a nadýchaná pena na káve, ktorá rozvonia každý priestor.

**Z autosalónu na aute**

Vďaka OMV nebude bratislavský autosalón len o obdivovaní vozidiel. Jeden z návštevníkov stánku získa na celý víkend luxusný Mercedes Benz. S plnou nádržou kvalitného paliva MAXXMotion si tak bude môcť motoristický zážitok naozaj vychutnať.

Pokračujte na ďalší príspevok »