Toto BMW v sebe ukrýva niečo výnimočné! A nie je to z tohto sveta.

Niečo také v bežnom sériovom aute nenájdete.
Vydané  Text: 
Model BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky, ktorý poháňa prepĺňaný motor V8 s výkonom 390 kW (530 k) a využíva inteligentný pohon všetkých kolies BMW xDrive, dostal **špeciálne prvky výbavy z dôkladne vyberaných kúskov meteoritov.** Jedinečná hviezdna verzia luxusného športového automobilu dostala ovládacie prvky vyrobené z meteorického materiálu, mimozemskú povrchovú úpravu, podsvietené súhvezdia na stredovej konzole a diely vyrobené 3D tlačou. Oddelenie BMW Individual posúva exkluzivitu a výnimočnosť v oblasti výberu dizajnu a materiálov do úplne nových dimenzií. **Ľudská fascinácia nekonečným vesmírom sa odráža aj na podsvietených súhvezdiach umiestnených na stredovej konzole** a na vzhľade obkladov, operadiel, bŕzd ako aj na prvkoch exteriéru.
**Meteorické kamene zdobia lištu na stredovej konzole,** tlačidlo štart/stop motora V8, volič 8-stupňovej automatickej prevodovky Steptronic a otočný dotykový ovládač Touch Controler systému iDrive. **Meteorický materiál sa nachádza aj na lištách prahov dverí,** kde ho dopĺňa podsvietené označenie modelu. Exkluzivita a luxusná výnimočnosť modelu BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky sa tak dostáva na doteraz nevídanú úroveň. Špecialisti z BMW Individual si k vývoju tohto modelu prizvali aj odborníkov z Inštitútu Maxa Plancka pre mimozemskú fyziku.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »