Kto vydrží najdlhšie v aute, vyhrá 10-tisíc dolárov. Súťaž dopadla neočakávane

Američania vedia, ako motivovať súťažiacich! Vydržať hodiny a hodiny v jednom aute ale rozhodne nie je tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá.
Vydané  Text: 
Čo by ste povedali na to, keby vám ponúkli **10-tisíc amerických dolárov** len za to, že budete sedieť v aute? **Lenže má to malý háčik:** spolu s vami v ňom budú ďalší ľudia s rovnakou motiváciou a peniaze vyhrá len ten, kto vydrží v aute najdlhšie. Práve takúto súťaž pred niekoľkými dňami zrealizoval americký YouTuber, ktorý vystupuje pod prezývkou Minimister. Do súťaže zapojil svojich priateľov Randolpha, Taliu, Jordza a Shredda. Ak si myslíte, že vydržali v aute desiatky hodín, ste na veľkom omyle. Je potrebné uvedomiť si, že človek má svoje prirodzené potreby a potrebuje niečo viac, než sa len vyskytovať v uzatvorenom malom priestore elektromobilu Tesla Model X. Súťaž skončila pomerne prekvapivo. Dvaja poslední vytrvalci sa dohodli, že si peniaze rozdelia. Najdlhšie teda vydržali desať hodín. Desať hodín sa zdá byť ako krátky čas, lenže presedieť ho v aute nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou. Pozrite si video, ktoré zaznamenalo priebeh súťaže.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.