O toto luxusné Ferrari takmer prišiel Leoš Mareš

Staviť sa o luxusné Ferrari 488 GTB Spider sa zdá byť riadne šialené. Podmienka bola jednoduchá, ak niekto uvidí jazdiť Leoša Mareša v inom aute ako na trabante, vyhrá luxusné Ferrari.
Vydané  Text: 

O čo sa vlastne hralo?

Zrýchlenie z 0 na 100 za 3 sekundy, výkon 492KW teda 670 koňských síl pod kapotou, jednoducho sen nejedného autičkára. Osemvalcové Ferrari 488 GTB Spider… Všetko to začalo v rádiu Európa 2, kde Leoš Mareš priznal, že ak by nebol moderátorom, tak by bol učiteľom. Po vyzvaní moderátora na to, že či by si vedel predstaviť jazdiť na bežných autách prišlo na uzavretie stávky.

Odpoveď na seba nenechala dlho čakať

Bavič Kazma, ktorý je známy hlavne na českom internetovom trhu vďaka prankom nafingoval neďaleko Leošovho domu dopravnú nehodu. Jediná šanca ako zachrániť figuranta bola sadnúť do auta a hodiť tam spiatočku… A tu sa dostávame k porušeniu stávky, Leoša jazdiacom v inom aute zachytili kamery Kazmového štábu OneManShow.

Bolo zámerom českého baviča vyhrať toto Ferrari? Dočítate sa v článku [VIDEO: Kritizovaný prank na Leoša Mareša v sebe nesie dôležité posolstvo](https://autoviny.sk/novinky/118806/video-kritizovany-prank-na-leosa-maresa-v-sebe-nesie-dolezite-posolstvo)








Pokračujte na ďalší príspevok »