Hyundai i30 Fastback aj vo verzii N Line! Pozrite si oficiálne fotografie:

Recept je pritom úplne rovnaký ako v prípade klasického päťdverového hatchbacku, ktorý bol vo verzii N Line len prednedávnom uvedený na náš trh. **Tento špeciálny balíček výbavy je navrhnutý pre ľudí, ktorí túžia po športovom vzhľade, no k bežnému jazdeniu nepotrebujú extrémne výkonný motor.** Novinka má po dizajnovej stránke veľmi blízko k ostrej verzii i30… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Recept je pritom úplne rovnaký ako v prípade klasického päťdverového hatchbacku, ktorý bol vo verzii N Line len prednedávnom uvedený na náš trh. **Tento špeciálny balíček výbavy je navrhnutý pre ľudí, ktorí túžia po športovom vzhľade, no k bežnému jazdeniu nepotrebujú extrémne výkonný motor.** Novinka má po dizajnovej stránke veľmi blízko k ostrej verzii i30 Fastback N a predný nárazník i30 Fastback N Line je takmer identický s N-kovým Fastbackom. Efektné je aj **čierne orámovanie predných svetlometov. Športový vzhľad zadnej časti auta vytvára zadný nárazník, trojuholníkové hmlové svetlo a špeciálny zadný difúzor.** V interiéri nového i30 Fastback N Line zaujmú športovo tvarované predné sedadlá a športový volant. Súčasťou výbavy sú aj kovové pedále a pri manuálnej prevodovke aj N-ková hlavica radiacej páky.
Napriek športovému dizajnu, pod kapotou nájdete konvenčný benzínový turbomotor 1,4 T-GDi s výkonom 103 kW (140 k). V prípade verzie N-Line by malo auto poskytnúť o niečo rýchlejšiu odozvou na akcelerátor, tuhšie naladený podvozok a výraznejší zvukový prejav. **Fastback N Line sa môže pochváliť aj 18-palcovými zliatinovými diskami, športovými pneumatikami PS4 Michelin Performance či väčšími brzdami vpredu.** Zákazníci sa môžu tešiť aj na 6-stupňovú manuálnu prevodovku, pričom v ponuke nemôže chýbať ani 7-stupňová automatická dvojspojková prevodovka.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »