Kim má novú vládnu limuzínu! Na tomto luxusnom aute sa vozí diktátor z KĽDR

Severokórejský vodca prišiel na schôdzku s americkým ministrom zahraničia Mikom Pompeom v novej limuzíne. Napriek tvrdým sankciám uvaleným na krajinu, v ktorej vládne tvrdý diktátorský režim Kim Čong-una sa zdá, že samotnému vodcovi sa stále darí veľmi dobre. **Nedávno si totiž zaobstaral úplne novú vládnu limuzínu značky Rolls-Royce,** ktorá nahradila starší Mercedes-Benz Pullman. Na obrázkoch zo stretnutia… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Severokórejský vodca prišiel na schôdzku s americkým ministrom zahraničia Mikom Pompeom v novej limuzíne. Napriek tvrdým sankciám uvaleným na krajinu, v ktorej vládne tvrdý diktátorský režim Kim Čong-una sa zdá, že samotnému vodcovi sa stále darí veľmi dobre. **Nedávno si totiž zaobstaral úplne novú vládnu limuzínu značky Rolls-Royce,** ktorá nahradila starší Mercedes-Benz Pullman. Na obrázkoch zo stretnutia s americkým ministrom zahraničných vecí vidieť, ako Kim vystúpil z modelu Phantom. **Na KĽDR sú pritom uvalené najrôznejšie sankcie, medzi ktorými nechýba embargo na dovoz luxusného tovaru.** Štátna ekonomika navyše rozhodne nie je v najlepšej kondícii, ba naopak. Z fotografií sa však zdá, že na nový stroj krajina našla vo svojom úzkom rozpočte nejaký milión.
Web The Drive špekuluje, že **odhalenie vozidla počas stretnutia s americkým ministrom rozhodne nebolo náhodné.** Pravdepodobne sa malo jednať o počin severokórejskej propagandy, ktorá chcela ukázať neefektívnosť sankcií a vzdor KĽDR, ktorá sa nimi nenechá zahnať do kúta a stále si môže dovoliť pre svojho vodcu nové stroje.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.