Nedeľník: Najčítanejšie články týždňa #42

Elektrické kolobežky so zásadným nedostatkom, exkluzívna jazda na novom BMW X5, nové BMW X7 a utrpenie bratislavských cyklistov.
Vydané  Text: 
### Neprehliadnite: Výber najpopulárnejších článkov za posledný týždeň Každý týždeň zverejňujeme desiatky nových príspevkov a je veľmi ľahké stratiť s nimi krok. Veď v priebehu siedmych dní je to viac ako 50 príspevkov, ktoré môžete prečítať na našej stránke autoviny.sk alebo na našej Facebook stránke Auto Motor a Šport – Slovensko. Preto každú nedeľu prinášame formát Nedeľník, v ktorom nájdete súhrn toho najzaujímavejšieho a najčítanejšieho za úplynulý týždeň. V uplynulom týždni sme priniesli opäť veľké množstvo aktualít, tém a zaujímavých príspevkov z prostredia auto-moto sveta a mobility. Určite neprehliadnite našu exkluzívnu prvú jazdu na najnovšom BMW X5 a útrapy, ktoré sprevádzajú život bratislavských cyklistov. Pripomínam aj **anketu BEST CARS 2019**, do ktorej vám odporúčam sa zapojiť, môžete nielen vybrať auto roka, ale aj vyhrať mesiac s BMW radu X alebo pobyt v úžasnom hoteli. Okrem toho chcem upozorniť aj na aktuálnu skvelú akciu: pri kúpe ročného predplatného magazínu auto motor a šport dostanete ako darček krásny kávovar Tchibo Pure, prípadne budete zaradení do súťaže o množstvo hodnotných cien. ### Za aktuálny 42. týždeň v roku 2018 vyberáme nasledovné príspevky:

Šéf VW ostro skritizoval EÚ pre jej emisné normy

Spravodlivý hnev na bruselský diktát alebo rozumné zhodnotenie blízkej budúcnosti? Vyjadrenia šéfa VW obsahujú oboje, správnou cestou bude dialóg a nachádzanie kompromisov, nie autoritárske populistické nariadenia.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »