Predplatťe si auto motor a šport a získajte k nemu kávovar Tchibo ako darček!

Neprehliadnite túto skvelú akciu!
Vydané  Text: 
Neprehliadnite aktuálnu akciu vydavateľstva Motor Media CS a predplaťte si najčítanejší motoristický magazín auto motor a šport za 39,60 €, ku ktorému dostanete ako darček kávovar TCHIBO PURE! **Pozor, akcia platí len do 20. 11. 2018!** OBJEDNAJTE SI JEDNODUCHO na webe www.predplatne.sk , telefonicky na čísle 02/49 111 202 alebo e-mailom na adrese hruskova@predplatne.sk Nezabudnite uviesť heslo: **Ročné predplatné s kávovarom**
Predplatné auto motor a šport + kávovar TCHIBO PURE ako darček

Ak sa rozhodnete vybrať ročné predplatné magazínu auto motor a šport za nižšiu cenu 33,30 €,získate zadarmo dve čísla časopisu auto motor a šport a katalóg KTORÉ AUTO a automaticky sa zaradíte do súťaže o vecné výhry a hlavnú cenu Trojdňový pobyt v Grand hoteli Permon**** pre 2 osoby s raňajkami a neobmedzeným vstupom do wellness komplexu AQUA & KID´S & SAUNA Paradise.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.