Preskočilo im? Šokujúcu maľbu na aute Johna Lennona porazilo iba psycho vozítko Eltona Johna!

Je veľa extravagantných spevákov, ktorí svoju kariéru postavia na niečom prazvláštnom, čo svet udivuje. Môžu šokovať oblečením, sexuálnym životom, ale aj zbierkou automobilov.
Vydané  Text: 
**Golfové vozítko Eltona Johna** Technicky to nie je auto, ale golfové vozítko, zrejme pomiatnutého speváka Eltona Johna. Hudobný biznis naštartoval v 60. rokoch, predal stovky miliónov albumov a vždy bol extravagantným umelcom. A zrejme ak preto sú aj také jeho autá. Mnohé z vozidiel, ktoré vlastní sú však závideniahodné, ako napr. Aston Martin V8 Vantage, Bentley S1 Continental alebo Ferrari 365 GTB. Jeho golfové vozítko sa však úplne vymyká štandardom. Už si Eltona Johna predstavujeme, ako ho šoféruje v jeho najkrikľavejšom saku a s veľkými okuliarmi.
**Porsche 356 speváčky Janis Joplin** Joplin naštartovala svoju kariéru na Monterey Pop Festivale v roku 1967 ako líderka sanfranciskej psychedelickej rockovkej kapely Big Brother and the Holding Company. Po vydaní dvoch albumov, kapelu opustila a naštartovala sólo kariéru. Bola taká úspešná, že si mohla dovoliť kúpiť aj drahé Porsche 356. V tom čase si veľa jej fanúšikov nechávalo striekať autá psychedelickými maľbami, najmä svoje dodávky. Ona si nastriekala Porsche! A koľko stála táto kresba, ktorá má reprezentovať „Históriu vesmíru“? Údajne ju vyšla na 4000 dolárov.
**Rolls-Royce Johna Lennona** Ak ste líder jednej z najznámejších kapiel sveta, môžete si dovoliť akékoľvek vozidlo. John Lennon bol líder kapely The Beatles a mal vášeň pre Rolls-Royce. Zdá sa, že Lennon a Joplin boli asi rovnako naladení, keď si nechali maľovať svoje autá psychedelickými obrazmi. Johnova maľba mala symbolizovať voľnú lásku a dušu. Auto sa údajne vracia do Británie odkiaľ líder „chrobákov“ pochádzal a putuje až z Kanady, kde momentálne je, aby ho mohli vidieť všetci britskí Lennonoví fanúšikovia.
*Zdroj: Car news.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »