Po nakrúcaní ich už nevráti: Ktoré filmové motorky si Tom Cruise obľúbil a vzal rovno domov? (FOTO)

Patrí medzi uznávaných akčných hercov, ktorí sa nenechávajú zastupovať kaskadérmi pri každej filmovej naháňačke. Tom Cruise si dokonca dovolí odšoférovať motorku v 200-kilometrovej rýchlosti za hodinu, so zbraňou v jednej ruke a so sexy herečkou v druhej, a to všetko na jeden záber.
Vydané  Text: 
Jeho majetok má síce hodnotu stoviek miliónov dolárov, chceli by sme však vidieť jeho životnú poistku. Okrem talentu totiž zdedil aj nulový pud sebazáchovy. V autách a na motorkách je ako blázon. Je veľký automobilový nadšenec a túto vášeň vraj zdedil po svojom kamarátovi, zosnulom hercovi Paulovi Newmanovi. Účinkoval v mnohých pretekárskych filmoch, ako napr. **Dni hromu**.
Ešte väčšmi však vraj miluje vzrušenie na motorke, kde môže vo vysokých rýchlostiach predvádzať šialené kúsky. Pamätáme si jeho jazdy od začiatku filmovej kariéry napr. v snímke **Top Gun**, alebo v akčnej sérii **Mission Impossible**. Jeho láska k rýchlym a silným motorkám má za následok, že má garáž plnú zberateľských kúskov. Väčšinou ide o motorky, ktoré si obľúbil počas nakrúcania a nechcel sa ich už vzdať.
*Zdroj: Autobild.de*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.