Nedeľník: Najčítanejšie články týždňa #40

Tento týždeň žil predovšetkým otvorením parížskeho autosalóna a my sme vám priniesli najkomplexnejší informačný servis naživo z Francúzska!
Vydané  Text: 

### Neprehliadnite: Výber najpopulárnejších článkov za posledný týždeň Každý týždeň zverejňujeme desiatky nových príspevkov a je veľmi ľahké stratiť s nimi krok. Veď v priebehu siedmych dní je to viac ako 50 príspevkov, ktoré môžete prečítať na našej stránke autoviny.sk alebo na našej Facebook stránke Auto Motor a Šport – Slovensko. Preto každú nedeľu prinášame formát Nedeľník, v ktorom nájdete súhrn toho najzaujímavejšieho a najčítanejšieho za úplynulý týždeň. Od utorka sme žili predovšetkým autosalónom v Paríži, kde sme mali hneď dvoch skvelých kolegov. Priniesli sme vám najkomplexnejší informačný servis o parížskom autosalóne s enormným množstvom vlastných fotografií, medzi ktorými nechýbali ani menej známe značky. Samozrejme, najviac pozornosť pútali expozície spoločností Mercedes-Benz, BMW, Audi, KIA či Škoda, ale nezabudli sme ani na exotické značky ako napríklad Vinfast. Na našich fotografiách ste mohli vidieť prvé reálne zábery vozidiel Škoda Vision RS, Škoda Kodiaq RS, Škoda Karoq Sportline, KIA Proceed, Mercedes-Benz Triedy B, Mercedes-Benz EQC, SEAT Tarraco či nového Porsche Macan. Zvlášť by som chcel upozorniť na **nový ročník medzinárodnej ankety BEST CARS**, ktorý naše vydavateľstvo realizuje na Slovensku pod záštitou Motor-Presse Stuttgart. Keď sa zapojíte, môžete vybrať úžasný dvojdňový pobyt v hoteli Pierot alebo BMW z rodiny X na celý mesiac s palivom za 300 eur!

BEST CARS 2019: Hlasujte za najlepšie autá tohto roka a vyhrajte BMW X na mesiac!

Anketa, v ktorej o najlepších autách roka rozhodujete VY! Zapojením sa do súťaže automaticky postupujete do losovania o hodnotné výhry pre súťažiacich!

Za aktuálny 40. týždeň v roku 2018 vyberáme nasledovné príspevky:

Hyundai pripravuje nové obrovské SUV, takto by malo vyzerať

Eventuálne až 8-miestne SUV by veľkosťou predčilo aktuálne najväčší model Santa Fe.

Inzercia

Advertisement

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.