Barum Polaris 5, nová generácia najžiadanejšej zimnej pneumatiky

Hľadáte kvalitné zimné obutie pre svoje vozidlo? S výbornými jazdnými vlastnosťami nielen na snehu, ale aj na mokrej a suchej vozovke? Chcete, aby Vaša pneumatika mala dlhú životnosť, bola odolná a ešte k tomu ste si ju mohli zakúpiť za rozumnú cenu? Práve pre Vás je tu dlho očakávaná novinka, ktorú si rokmi preverená česká značka Barum pripravila k jej 70. narodeninám: nová zimná pneumatika Polaris 5.
Vydané  Text: 
### Pneumatika do každého počasia „*Len skvelá trakcia na snehu dobrú zimnú pneumatiku neurobí. Stredoeurópske zimy majú premenlivé podmienky, zimné teploty striedajú podmienky skôr jesenné. Častejšie ako pokryté snehom a ľadom sú naše cesty mokré od dažďa, preto sme pri vývoji chceli zachovať všetky vlastnosti v rovnomernom mixe*, “ hovorí Aleš Langer z oddelenia Zákazníckeho servisu Barum Continental s.r.o. Riziko akvaplaningu minimalizujú rovnomerné obvodové drážky a profil priečnych drážok, ktoré optimálne odvádzajú vodu z kontaktnej stopy pneumatiky. Pri vývoji nového plášťa Barum Polaris 5 sa nezabudlo ani na komfort vodiča. Nižšiu hlučnosť, vďaka optimalizovanej sekvencii rozloženia blokov, ocenia vodiči hlavne pri dlhších cestách, kedy monotónny zvuk pneumatík často spôsobuje únavu.
### Rozumná voľba Novinka Polaris 5 stelesňuje primárne heslo značky: „Rozumná voľba“. Je teda odolná, všestranná, má vyvážené jazdné vlastnosti a inovatívnu konštrukciu, ktorá zaisťuje nízky valivý odpor a v dôsledku toho aj nižšiu spotrebu paliva. „*Rovnako ako ostatné pneumatiky Barum je aj Polaris 5 rozumnou voľbou pre tých, ktorí sa chcú na svoje auto maximálne spoľahnúť,“ opisuje vlastnosti nového plášťa Juraj Ižvolt*, riaditeľ Divízie marketing Barum Continental s.r.o. Vodiči pri novinke tiež ocenia aj úplne nový vzhľad bočnice. Ten bol okrem svojej dizajnovej stránky navyše skonštruovaný aj s ohľadom na odolnosť proti poškodeniu, napríklad pri kontakte s obrubníkom. Novú zimnú pneumatiku Barum Polaris 5, si už teraz môžete objednať vo viacerých slovenských pneuservisoch i autoservisoch a tiež v špecializovaných internetových obchodoch. Vybrať sa dá zo širokej ponuky rozmerov aj šírok. Sú dostupné v dvoch rôznych prevedeniach: pre klasické osobné vozidlá aj pre SUV. Ak sa po nákupe pneumatík Barum Polaris 5 zaregistrujete na www.barumhra.sk, môžete až do konca novembra hrať o niektoré z celkovo 70 hodiniek limitovanej edície PRIM v hodnote 350 eur!








Pokračujte na ďalší príspevok »