Fotogaléria expozície Toyota: Značka ukázala predovšetkým inovatívnosť svojich pohonov

V expozícii značky Toyota sa objavili modely Corolla, Yaris Y20, RAV4, pretekársky špeciál GAZOO Racing, Mirai či Camry.
Vydané  Text: 
### Spoločnosť Toyota na tohtoročnom autosalóne v Paríži názorne predviedla, ako posilňuje svoje základy a pripravuje sa na budúci rast. Automobilový priemysel vstupuje do transformácie, aká sa udeje raz za storočie, a spoločnosť Toyota sa na ňu pripravuje prechodom z čistého výrobcu automobilov na **poskytovateľa inovatívnej mobility**, ktorý bude poskytovať stále lepšiu mobilitu pre všetkých. Tento posun značky odráža aj jej nový stánok na autosalóne, ktorý tvoria tri špecializované zóny. Prvá – nazvaná Začnite s nemožným – je venovaná novým riešeniam mobility a inováciám budúcnosti. Druhá je oslavou motoristických aktivít spoločnosti Toyota a pretekárskeho tímu Toyota GAZOO Racing. A napokon tretia zóna je venovaná novým modelom značky Toyota, s jasným zameraním na najnovšiu ponuku hybridných produktov s vlastným dobíjaním počas jazdy. V expozícii značky Toyota sa objavili modely Corolla, Yaris Y20, RAV4, špeciál GAZOO Racing, Mirai či Camry.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!