VYHLÁSENIE VÝHERCU súťaže o 2 vstupenky do bazénového Wellness sveta Patince s auto motor a šport č. 9/2018

Vyhlasujeme výhercu lístkov do bazénového Wellness sveta Patince!
Vydané  Text: 
## Súťaž s najčítanejším slovenským motoristickým magazínom auto motor a šport č. 9/2018 o 2 vstupenky do bazénového Wellness sveta Patince! ### Súťažná otázka bola: Aké dva kompaktné modely francúzskych áut sme vyskúšali v Porovnávacom teste v časopise auto motor a šport č. 9/2018? Odpoveď ste mohli nájsť v aktuálnom vydaní časopisu auto motor a šport č. 9/2018.

Nové vydanie auto motor a šport č. 9/2018 už v predaji!

Najnovšie vydanie auto motor a šport č. 9/2018 je v predaji od pondelka 20.8.2018. Ponúkame vám detailný pohľad na obsah nového vydania.




## Vyhlásenie výhercu Radi by sme sa touto cestou poďakovali všetkým zúčastneným. Z počtu zapojených sme boli veľmi milo prekvapení. Gratulujeme náhodne vybranému výhercovi dvoch lístkov do bazénového sveta vo Wellness hoteli Patince, ktorý zverejnil správnu odpoveď na súťažnú otázku v komentári na Facebooku: ### IVAN ŽVACH Výherca bude kontaktovaný prostredníctvom Facebooku v priebehu niekoľkých hodín od vyhlásenia so žiadosťou o doručenie adresy pre dodanie lístkov. Zároveň pripomíname, že výhercom predchádzajúcej edície súťaže sa stala pani JANKA VALOVÁ, ktorá do dnešného dňa nereagovala na naše žiadosti o poskytnutie korešpondenčnej adresy. Prosíme, aby nás kontaktovala na adrese striz@imotormedia.sk.

Patince sú obec na Slovensku v okrese Komárno. Bazénový svet vo **Wellness Hoteli Patince** **** (wellnesspatince.sk) využíva vodu z vlastného termálneho prameňa Hévíz s teplotou 27°C, ktorý vyviera z hĺbky 200 m. Termálna voda v Patinciach sa vyznačuje vysokým obsahom hydrouhličitanov, vápnika, horčíka i síranov a vďaka tomu veľmi priaznivo pôsobí na pohybové ústrojenstvo a proti jeho chorobám.
Bazénový svet vo Wellness Hoteli Patince ****
**Bazénový svet je komplex bazénov** s využitím vody z termálneho vrtu, ktorá je špeciálne upravovaná tak, aby bola zdravotne a hygienicky vyhovujúca. Bazénový svet ponúka napríklad: * rímsky bahenný kúpeľ; * veľký relaxačný bazén; * kľudový bazén; * vírivku; * detský vnútorný bazén; * detský vonkajší bazén; * a vonkajší letný bazén.


(zdroj: wellnesspatince.sk) ### Skrátený štatút súťaže – termín konania súťaže :
**30.8.2018 (17.00 hod) do 12.9.2018 (10:00 hod)**

– termín vyhlásenia výhercov súťaže :
**12.9.2018 (po 12:00 hod)**

– podmienky zapojenia sa do súťaže:
**Odpoveď na súťažnú otázku v termíne konania súťaže**

– súťažná otázka:
**Aké dva kompaktné modely francúzskych áut sme vyskúšali v Porovnávacom teste v časopise auto motor a šport č. 9/2018?**

– špecifikácia ceny:
**dva lístky na 3-hodinový vstup do bazénového Wellness sveta Patince**

Pre úplné znenie všetkých pravidiel súťaže si prečítajte našu stránku **autoviny.sk/sutaze** a kompletný **Štatút súťaže**, ako aj  Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží pre Facebook.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!