Úplne sa zbláznil: Pozrite, aké extrémne vozidlá na mieru vlastní Shaquille O’Neal!

Profesionálni športovci sú platení v miliónoch. Milujú to, čo robia, ale radi aj jazdia na kvalitných, športových autách. Mnohí z nich majú od luxusných domov až po tie najexkluzívnejšie autá na svete.
Vydané  Text: 
Shaquille O’Neal je podnikateľ a bývalý basketbalista, považovaný za jedného z najväčších hráčov NBA všetkých čias. Je piaty hráč s najvyšším celkovým počtom bodov a v súčasnosti športovým analytikom televíznej show „Inside the NBA“. Čomu sa však venuje, keď práve nie basketbalu? No predsa svojím výstredným vozidlám. Predstavíme vám tie najextravagantnejšie z nich. **Chooper pre veľkých** Shaq naozaj vie, čo to znamená jazdiť na klasických strojoch, má totiž vlastný Chopper Trike, ktorý mu vyrobili na mieru. Trvalo to zhruba rok. A práce sa ujal svetoznámy Paul Teutul Sr, ktorý mu skoro z bicykla urobil motorku! Celý je pochrómovaný a má dokonca logo Supermana priamo na riadidlách.
**Ufónsky Polaris Slingshot** Mnoho ľudí si prerobilo svoj Polaris Slingshot, ale Shaq išiel úplne do extrému. Pridal viac sedadiel, zväčšil rámy, desiatky reproduktorov namontoval všade, kam sa dalo. Nám sa však prerábka páči. A vám? *Zdroj: autoexpress.co.uk*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.