Slovenská fitneska po nehode zverejnila status, ktorým vytrela zrak všetkým youtuberom nahrávajúcich sa počas jazdy

„Už j**te prosím vás na tie videá z idúcich áut,“ píše bikini fitness modelka Denisa Lipovská po tom, ako do jej auta s deťmi, psami a manželom-vodičom na palube narazila nevšímavá vodička červenej Škody Fabia.
Vydané  Text: 
**Z dopravnej nehody, ktorá sa odohrala v Bratislave na križovatke ulíc Prievozská a Miletičova, iba veľkým šťastím všetci zúčastnení vyviazli bez vážnych zranení. Vo chvíli, keď biele Audi, v ktorom sedela celá rodina modelky, odbáčalo na svetelnej križovatke vľavo, z protismeru napriek červenej na semafore do nich z boku nabúrala vodička červenej Škody Fabia.** Dôvodom nepozornosti vodičky a havárie bolo údajne používanie mobilného telefónu. Vodička Fabie prehliadla červenú a aj ostatné už stojace autá a pokračovala v prejazde križovatkou, cez ktorú už prechádzali vodiči idúci z jej protismeru. Pri nehode zúčastnené osoby neutrpeli zranenia, avšak obidva automobily skončili s významnými poškodeniami. Okrem nich križovatka Miletičovej a Prievozskej v Bratislave prišla o svoje ikonické stromy, ktoré sú jej súčasťou už celé desaťročia. Jeden zo stromov sa pri havárii poškodil a musel byť spílený.
Bratislavská križovatka MIletičovej a Priezvozskej prišla o jeden zo svojich dlhé roky typických stromov.
Denisa Lipovská na Instagrame a na Facebooku následne zverejnila fotografiu z miesta nehody, na ktorom už zasahovali záchranné zložky. Do popisu fotografie pridala text, s ktorým sa musíte stotožniť aj napriek tomu, že sami možno často pozeráte na displej mobilného telefónu počas jazdy. Lipovská nezabudla vytknúť aktuálne populárnym internetových osobnostiam, avšak bez osočovania, aby prestali s nahrávaním videí počas jazdy a apelovala na to, aby začalo o tomto spoločenskom probléme diskutovať. Jej slová boli pre ľudí natoľko sympatické, že na Facebooku vyvolali rozruch. Jej fotografiu s výzvou na zodpovednosť za necelých 24 hodín zdieľalo takmer 5-tisíc ľudí.








Pokračujte na ďalší príspevok »