NÁVOD: Chcete mať na ploche mobilu ikonu Auto Motor a Šport s okamžitým prístupom?

Ak máte smartfón, môžete mať okamžitý prístup na stránky magazínu Auto Motor a Šport hneď teraz a dokonca bez inštalovania akejkoľvek aplikácie.
Vydané  Text: 
NÁVOD: Ako mať na ploche telefónu ikonu Auto Motor a Šport s okamžitým prístupom?
Všetko je dnes v mobiloch a platí to aj pre médiá. Preto sú naše stránky prispôsobené nielen počítačom a tabletom, ale aj supermoderným smartfónom a tiež starším telefónom s nižšími rozlíšeniami displejov. Aktívne pracujeme aj na našej Facebook stránke, kde je vás už 5-tisíc a počet fanúšikov rastie, čo nás nesmierne teší. Naša stránka na Facebooku je plná odkazov na top články z oblasti automobilizmu, vtipných i poučných videí, fotiek a všetkého obsahu, ktorý je práve v kurze. Sme preto radi, že môžete mať odkaz na našu stránku k dispozícii okamžite, priamo z plochy mobilného telefónu. Je to mimoriadne jednoduché.

Stačí vykonať nasledovné kroky:

#1 Na Facebooku nájsť našu stránku Auto Motor a Šport
#2 V pravom hornom rohu kliknite na tri bodky, následne sa otvorí menu, ktoré musíte zrolovať celkom dole
#3 V tomto menu kliknete na možnosť „Vytvoriť skratku“. A JE TO! Na ploche sa vám automaticky objaví ikona magazínu Auto Motor a Šport a kliknutím na ňu sa okamžite otvorí naša stránka.
NÁVOD: Ako mať na ploche mobilu ikonu Auto Motor a Šport s okamžitým prístupom?




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »