Značka SsangYong sa vrátila na Slovensko! Dokáže preraziť?

Prvé kusy už dorazili na Slovensko.
Vydané  Text: 
Kórejská automobilka sa zo slovenského trhu vytratila koncom minulého desaťročia. Začiatkom tohto roka však spoločnosť Auto Extra začala publikovať nové informácie, týkajúce sa návratu značky na Slovensko.
Len pred niekoľkými dňami sa na facebookovej stránke začali objavovať aj oficiálne cenníky kľúčových modelov Tivoli, Korando, Rexton či XLV. Po motorickej stránke sa zdá, že SsangYong neprišiel na chuť malým preplňovaným motorom. V ponuke nájdete objemnejšie agregáty od 1.6 litra, luxusnejšie modely sú k dispozícii aj s väčšími 2.0 a 2.2-litrovými motormi. Prípadní záujemcovia by tak mali počítať s o niečo väčším apetítom aj kvôli pohonu všetkých štyroch kolies, ktorý je dostupný pre všetky modely.
Príjemne nás prekvapila aj úroveň vybavenia jednotlivých modelov. Už v základe môžete počítať s klimatizáciu, palubným počítačom, tempomatom, LED denným svietením či bohatou bezpečnostnou výbavou. Každé auto je štandardne dodávané aj s päťročnou zárukou s obmedzením na 100 000 kilometrov. [VIAC INFORMÁCIÍ TU](https://www.facebook.com/SsangYong-Slovensko-1082720911857979/)




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »