Najväčšie SUV od Seatu už má meno. Rozhodovalo vraj až 146-tisíc ľudí.

Názov pripravovaného najväčšieho SUV sme poznali už dlhší čas ako jednu z možností, ale až teraz sa stalo oficiálnym a istým.
Vydané  Text: 
Vizualizácia možného dizajnu najväčšieho SUV od značky Seat - modelu Tarraco
Je to taký vox populi v automobilovom priemysle, aký sa len tak nevidí. Je to šikovný marketingový koncept: takto automobilka vypočuje samotný „hlas ľudu“, súčasne si vytvorí prvú eventuálnu cieľovú skupinu pre nákup nového modelu. V každom prípade, názov nového najväčšieho SUV od značky SEAT je TARRACO.
Vizualizácia možného dizajnu najväčšieho SUV od značky Seat - modelu Tarraco
„Na záverečnom hlasovaní #SEATseekingName sa zúčastnilo 146.124 fanúšikov značky SEAT v 134 štátoch a z hlasovania vyšlo víťazne meno Tarraco. Tarraco získalo 51.903 (35,52 %) platných hlasov, nasledovalo meno Avila s počtom 41.993 (28,74 %) hlasov, na treťom mieste skončilo meno Aranda s 39.321 (26,91 %) hlasov a posledné bolo meno Alboran s počtom 12.907 (8,83 %) odovzdaných hlasov. Výsledky hlasovania osvedčila medzinárodná audítorská spoločnosť EY (Ernst & Young). “ uvádza Seat vo svojej tlačovej správe. Názov Tarraco nie je len tak náhodný, je jednou z možností, ktoré Seat zverejnil a ktoré nadväzovali na konkrétne lokality z celého sveta. Tarraco je pôvodný názov katalánskeho mesta Tarragona, ktoré je dnes zapísané v Zozname UNESCO. Mesto Tarraco bolo kedysi sídlom Rimanov na Pyrenejskom poloostrove.
Seat dnes ponúka dve vozidlá kategórie SUV: malú Aronu a stredne veľkú Atecu (na obrázku)








Pokračujte na ďalší príspevok »