Lakomec či blázon? Jeden z najbohatších ľudí sveta sa vozí v tejto šunke! (FOTO)

Môže si dovoliť kúpiť všetko. Jeho zrejme míňanie peňazí na hmotný majetok nezaujíma. Inak by sa nemohol voziť na aute, ktoré skôr pripomína starú „jazdenku“.
Vydané  Text: 
Ani vy sa neviete odlepiť od facebooku? Táto revolučná sociálna sieť má svojho strojcu, ktorým je charizmatický 33-ročný bývalý študent Harvardu, Mark Zuckerberg. Jeho záujmom sú počítače, softvéry, programovanie. IBA!
Tak ako sa vie jednoducho obliekať, hoci patrí medzi top najbohatších ľudí sveta, také žalostne lacné má aj auto. Veď sa pozrite sami. Hovorí sa, že muž dospeje v momente, keď si kúpi svoje prvé auto. Markovi by sa hodilo skôr nejaké Audi alebo Mercedes, než Acura TSX… *Zdroj: tmz.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!