Slovenská KIA má nového šéfa, povedie ju Marián Hoffer

Predtým šéfoval slovenskej Toyote a pracoval pre Nissan, očakávania sú teda veľké.
Vydané  Text: 

KIA Motor Sales Slovakia (KMSS) má dnešným dňom nového generálneho riaditeľa. Stal sa ním Mgr. Marián Hoffer, ktorý bude spoločnosť viesť vo všetkých marketingových a obchodných aktivitách.



Marián Hoffer (1970) nie je v automobilovom priemysle novou tvárou. Práve naopak, jeho kariéra je automobilizmu priam podriadená, do Kia prichádza zo spoločnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe, kde pracoval na pozíciách Country manažéra a neskôr Sales manažéra pre Českú a Slovenskú republiku. Predtým pracoval v značke Toyota Motor Slovakia na pozícii riaditeľa po dobu viac ako 13 rokov.

Mgr. Marián Hoffer, nový generálny riaditeľ KIA Motors Sales Slovensko
Mgr. Marián Hoffer, nový generálny riaditeľ KIA Motors Sales Slovensko


„Príležitosť stáť na čele spoločnosti KMSS si vážim a vnímam nielen ako prejav dôvery, ale najmä ako záväzok voči všetkým jej zamestnancom a zákazníkom,“ uviedol Hoffer k správe o jeho nástupe do funkcie generálneho riaditeľa KIA. „Rád by som nadviazal na predchádzajúce úspechy a zameral sa predovšetkým na ďalší rast trhového podielu a neustále zvyšovanie spokojnosti existujúcich ako aj budúcich zákazníkov,“ dodáva Hoffer.

Značka KIA dnes na Slovensku predáva 10 modelov osobných automobilov a SUV , resp. 16 vrátane ich doplnkových verzií.










Pokračujte na ďalší príspevok »