Servis

Zamerané na udržateľnosť: produkty Mewa s kompletným servisom pre efektívne prevádzkové čistenie

Poskytovateľ textilných služieb Mewa ponúka spoločnostiam udržateľné a efektívne riešenia pre podnikové čistenie. Vďaka čistiacim utierkam na opakované použitie a rohožiam na zber oleja sa pracovné prostredie udržiava čisté a zároveň sa znižuje množstvo odpadu. Textílie sa pravidelne odoberajú a vracajú sa čerstvo vyprané. Šetria sa tak zdroje a čistiace utierky sú vždy k dispozícii.

Vydané  Text: 

Tieto ekologické riešenia na udržiavanie čistoty zariadení a strojov sú k dispozícii v rôznych verziách. Služba zahŕňa prevzatie a svedomité dodržiavanie všetkých predpisov o ochrane životného prostredia.

Nablýskané stroje a zariadenia vďaka opakovane použiteľným čistiacim utierkam

Spoločnosť Mewa má vo svojom portfóliu čistiace utierky v štyroch rôznych kvalitách na rýchlu absorpciu rozpúšťadiel, mazív alebo sadzí. Robustné bavlnené utierky „Mewatex“ a „Mewatex Plus“ odstraňujú aj odolné nečistoty a kovové hobliny, zatiaľ čo utierka „Mewatex Ultra“ je vhodná na leštenie a prakticky nezanecháva chĺpky. Utierka z mikrovlákna „Mewa Protex“ je ideálna na čistenie citlivých povrchov.

Inzercia

Spoločnosť Mewa má v ponuke čistiace utierky v rôznych kvalitách na absorpciu rozpúšťadiel, mazív alebo sadzí. (©Mewa)

Spoločnosť Mewa má v ponuke čistiace utierky v rôznych kvalitách na absorpciu rozpúšťadiel, mazív alebo sadzí. (©Mewa)

Bezpečná ochrana pred únikom oleja – opakovane použiteľné rohože na zachytávanie oleja

Rohože Mewa na zachytávanie oleja chránia podlahu dielne pred rozliatím nebezpečných látok, ako je olej a chladiaca kvapalina. Sú dostupné v rôznych veľkostiach a dokážu absorbovať až desať litrov kvapaliny, čím zabezpečujú čisté pracovisko a šetria používanie a likvidáciu jednorazových granúl na absorpciu oleja.

Vďaka týmto komplexným riešeniam Mewa podporuje spoločnosti, ktoré trvalo udržateľným a efektívnym spôsobom udržiavajú svoje pracoviská čisté a šetrné k životnému prostrediu.

Bezpečnostné rohože ako podložky na opravy a údržbu chránia stroje, pracoviská a podlahy pred znečistením a únikom kvapalín. (©Mewa)

Bezpečnostné rohože ako podložky na opravy a údržbu chránia stroje, pracoviská a podlahy pred znečistením a únikom kvapalín. (©Mewa)

Mewa

Skupina Mewa so sídlom v nemeckom Wiesbadene je jedným z popredných európskych poskytovateľov komplexných služieb v oblasti priemyselných textílií a lídrom na nemeckom trhu. Sortiment spoločnosti sa zameriava na opakovane použiteľné čistiace utierky z vlastnej produkcie a na pracovné a ochranné odevy pre priemysel, dielne a remeselnú výrobu. B2B služby zahŕňajú poskytovanie, starostlivosť, opravy, skladovanie a logistiku v súlade s certifikovanými normami kvality, hygieny a bezpečnosti. V celej Európe nosí pracovné odevy Mewa viac ako 1,1 milióna zamestnancov a približne tri milióny zamestnancov používajú opakovane použiteľné utierky Mewa na čistenie strojov a zariadení. Rodinná spoločnosť so 48 pobočkami a približne 6 000 zamestnancami zásobuje viac ako 200 000 spoločností v rôznych odvetviach v celej Európe. V roku 2023 dosiahol obrat celej skupiny 896 miliónov eur.

Spoločnosť Mewa bola založená v roku 1908 a je priekopníkom v oblasti udržateľných textilných služieb. Stratégia spoločnosti je dôsledne orientovaná na udržateľnosť. To zahŕňa vlastný inovatívny vývoj výrobkov, procesov a technického vybavenia. Spoločnosť Mewa získala niekoľko ocenení za svoju orientáciu na zákazníka a riadenie zdrojov.







Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie

Inzercia