Servis

Šialenstvo slovenských motoristov okolo Ceramikker! Tento prípravok na ochranu a leštenie karosérie láme rekordy predaja!

Nedávno sa na našom trhu objavil nový produkt, ktorý veľmi rýchlo začal lámať rekordy popularity, pokiaľ ide o množstvo objednávok. Ide o Ceramikker, teda vosk najnovšej generácie určený na starostlivosť o autolaky v domácom prostredí.

Funguje tento produkt naozaj? Pozitívne názory používateľov a ich hodnotenia nepopierateľne potvrdzujú kvalitu a účinnosť prípravku.
Vydané  Text: 

Odkiaľ pochádza nápad na takýto produkt?

Ľudia zodpovední za vytvorenie spoločnosti Ceramikker sú fanúšikovia detailného čistenia automobilov a automobiloví nadšenci. Sú to ľudia, ktorí veľmi dobre poznajú toto odvetvie a očakávania spotrebiteľov. Cieľom tvorcov bolo vyvinúť výrobok, ktorý by dokázal obnoviť vzhľad karosérie vozidla z výstavnej siene a účinne chrániť lak za prijateľnú cenu.

Vo svojom produkte použili inovatívnu kremíkovo-keramickú formulu. Vďaka tomu vosk vytvára na laku vrstvu, ktorá vyzerá ako zrkadlo. Navyše chráni karosériu auta pred hrdzou a cestnou soľou a jeho hydrofóbny efekt odpudzuje vodu a nečistoty.

Funguje to naozaj?

Na internete a na stránke výrobcu možno nájsť veľmi veľa pozitívnych recenzií o tomto produkte. Slová zákazníkov Ceramikkera sú podporené fotografiami ich áut pred a po vykonanom zákroku. Efekt po použití Ceramikkera dokonale ukazuje nasledujúce video:

Osoby, ktoré sa rozhodli použiť tento vosk, najviac chvália fenomenálny vzhľad laku a odstránenie mikroškrabancov, ktoré vznikli na laku pri bežnom používaní. O Ceramikkeri sa dá prečítať okrem iného, že poskytuje efekt ako po návšteve profesionálneho detailera a že lak vyzerá takmer tak dobre ako v deň, keď auto opustilo salón (viac názorov na oficiálnej aukcii Allegro.sk výrobcu).

Čo na to profesionálni detaileri?

Rozhodli sme sa kontaktovať osobu, ktorá denne ponúka služby detailného čistenia na vysokej úrovni. Čo si myslí o vosku? Náš respondent, pán Rafael, profesionálny detailer z Bratislava, uviedol, že tento typ výrobku je pre jeho odvetvie naozaj nebezpečný. Ľudia, ktorí sa denne zaoberajú detailingom áut, môžu vážne pocítiť straty vyplývajúce z objavenia sa tohto výrobku na trhu. „S výsledkami, ktoré prezentujú klienti spoločnosti Ceramikker, sa nedá polemizovať. Je skutočne prekvapujúce, že títo ľudia dokázali dosiahnuť takýto účinok za takú malú sumu peňazí. Obrovský rešpekt tvorcom tohto výrobku.“

Názor jedného z prvých používateľov Ceramikker

Svojím názorom sa rozhodol podeliť aj pán Adam, ktorý objavil Ceramikker ešte predtým, než sa stal takým populárnym.

„Vždy som rád testoval novinky, ktoré sa objavujú na trhu. Jedného dňa som pri prehliadaní internetových stránok narazil na Ceramikker. Nikdy predtým som o tomto produkte nepočul. Bol som trochu skeptický voči efektom, ktoré boli prezentované na stránke výrobcu. Úprimne povedané, bol som presvedčený, že je to Photoshop, nič viac. Ale rozhodol som sa dať šancu tomuto vosku. Urobil som objednávku a ako sa neskôr ukázalo, bol som jedným z prvých ľudí v krajine, ktorí sa rozhodli produkt otestovať.“

Musím s rukou na srdci priznať, že efekt prezentovaný na stránke výrobcu je rovnaký ako na mojom aute. Ceramikker naozaj funguje. A funguje takým spôsobom, že je schopný prekonať očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov. Lak na aute naozaj vyzerá, akoby bol pokrytý zrkadlovou vrstvou. Čo je rovnako dôležité, auto sa pri bežnom používaní špiní oveľa pomalšie. Kúpou Ceramikkeru je potrebné menej často navštevovať umývačku, čo je veľké plus, pretože šetríme peniaze.

Môj automobil už dávno nevyzeral tak dobre ako po použití Ceramikkera. Ak by som mal k niečomu prirovnať tento efekt, určite by to bola návšteva u profesionála, ktorá, ako všetci dobre vieme, stojí nemalé peniaze. Ja som týmto efektom nadšený.

Efekt pred a po použití keramického vosku Ceramikker

Efekt pred a po použití keramického vosku Ceramikker

Čo urobiť, aby aj tvoje auto tak vyzeralo?

Najjednoduchšie bude jednoducho objednať produkt priamo zo stránky výrobcu. Vieme, aké ťažké je sa motivovať a ísť k profesionálovi. Navyše vieme, aké ťažké je vynaložiť veľké peniaze na takýto zákrok.

Keramický povlak zaručuje mnoho výhod: ochranu laku, neuveriteľný lesk, vyplnenie mikroškrabancov a hydrofóbny efekt. Ak môžeme dosiahnuť takéto výsledky výlučne vlastným úsilím, nie je dôvod váhať. Ide o skutočne inovatívny výrobok, o ktorom sa čoskoro bude hovoriť čoraz viac.

Pre záujemcov nechávame odkaz na stránku výrobcu – KLIKNITE





ODPORÚČANÉ