Financovanie VWFS

Dostupná elektromobilita? Stačí vedieť ako na to!

Elektromobilita už nie je len výsadou pár vyvolených. Vďaka moderným možnostiam financovania môže byť elektromobilita dostupná pre širokú verejnosť. VOLKSWAGEN Finančné služby Slovensko s.r.o. (VWFS) vám ponúka rôzne riešenia, ako získať svoj elektromobil jednoducho a výhodne. Stačí vedieť, ako na to.

Vydané  Text: 

Dnes si môžete vybrať z viacerých foriem financovania, ktoré vyhovujú vašim finančným možnostiam či aktuálnym požiadavkám. Každá z foriem je navrhnutá tak, aby bol nový elektromobil čo najdostupnejší a vy ste si tak mohli splniť sen o lokálnej bezemisnej jazde.

Na nový elektromobil vám stačí iba 10 % jeho ceny

S moderným úverom s poslednou navýšenou splátkou môžete mať svoj elektromobil s akontáciou už od 10 %. Auto je od začiatku vaše, pričom na konci zmluvného obdobia financovania máte 3 flexibilné možnosti, ako naložiť s autom. Môžete si ho ponechať, vrátiť ho alebo vymeniť za nové. V mesačnej splátke máte zahrnutý aj balík poistenia (PZP, KASKO, GAP, asistenciu a poistenie čelného skla), čo zaručuje komplexnú ochranu vášho vozidla.

V prípade, že chcete nový elektromobil výlučne do svojho vlastníctva, využiť môžete klasický úver na nový automobil. Ten vyžaduje akontáciu v minimálnej výške 20 %. Výhodou je, že auto je od začiatku vaše a vy rozhodujete, či si ho po dosplácaní necháte alebo sa ho rozhodnete predať. V mesačnej splátke je zahrnutý aj balík poistenia (PZP, KASKO), čo zabezpečuje ochranu vozidla pred nepredvídateľnými udalosťami.

Inzercia

Elektromobilitu môžete riešiť tiež prenájmom

Ak vozidlo nepotrebujete nutne vlastniť, zvoliť si môžete operatívny lízing. Ten je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí sa nechcú viazať a auto nechcú kupovať, ale si ho len prenajať. V mesačnej splátke je zahrnutý balík služieb, ktorý zahŕňa poistenie (PZP, KASKO), servisné služby, sadu sezónnych pneumatík a nonstop asistenčnú službu. Po skončení zmluvy auto jednoducho vrátite bez nutnosti riešiť jeho predaj alebo zostatkovú hodnotu. Toto riziko berie na seba lízingová spoločnosť. Pre podnikateľov je tiež výhodou, že mesačná splátka je nákladovou položkou.

S VWFS prefinancujete aj vozidlo mimo koncernovej ponuky

S VOLKSWAGEN Finančné služby Slovensko nie ste limitovaní len výberom koncernových elektromobilov značiek Volkswagen, Škoda, SEAT, CUPRA či Audi. Prefinancovať si môžete prakticky akýkoľvek elektromobil, a to ako kúpený na Slovensku, ale tiež aj dovezený zo zahraničia. Vďaka širokým možnostiam, aké VWFS ponúka je elektromobilita dostupná pre každého kto má záujem o moderné, ekologické a úsporné vozidlo. Stačí vedieť, ako na to, a elektromobilita môže byť realitou aj pre vás. Viac informácií nájdete na vwfs.sk.

Výhody značkového koncernového financovania

VWFS ponúka viacero výhod, ktoré robia financovanie elektromobilov ešte atraktívnejším:

  • Výhodnejšie úrokové sadzby: financovanie s výhodnejšími úrokovými sadzbami, čo znamená nižšie mesačné splátky.
  • Všetko vybavíte na jednom mieste: U autorizovaných predajcov si môžete vybaviť nielen nákup auta, ale aj financovanie a poistenie, čo šetrí váš čas a zjednodušuje celý proces.
  • Atraktívne ponuky v úzkej spolupráci s importérmi: VWFS spolupracuje priamo s importérmi koncernových značiek, čo vám prináša atraktívne ponuky a akcie.
  • Variabilita možností splácania podľa vašich potrieb: Financovanie je flexibilné a prispôsobené vašim finančným možnostiam a preferenciám.





ODPORÚČANÉ