TSS Group

Bezchybná krása a lesk na dlhú dobu / Detailing a ochrana laku

Na náš trh zavítali nové produkty z oblasti autokozmetiky vhodné pre profesionálov aj nadšencov, ako aj nové vysokokvalitné ochranné fólie.

Odomkli sme celý článok z auto motor a šport č. 8/2023
Vydané Text: Juraj Hrivnák

Hlboký lesk a ochrana laku sú pre mnohých fanúšikov motorizmu čoraz dôležitejšie, a to nielen pre profesionálnych detailerov. Spoločnosť TSS Group, o ktorej sme už písali v spojení so špičkovými autoalarmami, rozšírila svoje portfólio práve o produkty súvisiace s čistením a ochranou laku a interiéru automobilov.

Detailingové produkty Nasiol

Za dôveryhodnosť značky hovorí história a Nasiol sa môže pochváliť takmer 20-ročnými skúsenosťami s výskumom a vývojom nano keramickej ochrany na rôzne povrchy. Táto značka patriaca pod Artekya Technology ponúka jedinečné nano technologické zloženie svojich produktov celosvetovo využívaných v automobilovom, námornom aj textilnom priemysle.

Ponuku pre koncových zákazníkov tvorí široké portfólio produktov vhodných na všetky typy povrchov, aké nájdete na vašom aute: látka, koža, lak, plasty, hliník, sklo a aj lak na diskoch kolies. Keramická ochrana vytvorí na laku veľmi tvrdú nano vrstvu, ktorá vyplní jeho póry, je veľmi hladká, hydrofóbna a chráni ho pred vplyvmi chemikálií, mikroškrabancami a pôsobením UV žiarenia. Predlžuje tak životnosť laku, znižuje jeho zvetrávanie a chráni ho pred hĺbkovým znečistením. Prípravky určené na interiérové a exteriérové plasty ich chránia pred vyblednutím.

Výhodou nano keramickej ochrany Nasiol je jej veľmi dlhá životnosť v porovnaní s konkurenciou. Vlajková loď keramickej ochrany, rad NL272, poskytuje ochranu minimálne na 5 rokov alebo 130.000 kilometrov, počas ktorých sa vám výrazne zjednoduší umývanie auta umývanie auta.

Na laku sa vytvorí veľmi hladký, tvrdý povrch bez pórov, do ktorého sa špina nevie zažrať a odolá aj tvorbe mikroškrabancov napríklad pri utieraní auta. Vďaka tomu má jedinečný, mimoriadne hlboký lesk a špiny sa zbavíte jednoduchým opláchnutím na vapke. Vysoký hydrofóbny efekt spôsobuje, že auto sa v prvom rade aj menej zašpiní – špina a nečistoty sa na ňom zachytávajú oveľa menej.

Nasiol ponúka kompletný rad detailingových produktov pre všetky časti auta od chémie určenej pre profesionálne detailingové štúdiá, až po produkty pre hobby detailerov. Špecialitou nano keramických produktov Nasiol je jednokroková aplikácia, ktorá šetrí čas detailingovým štúdiám a tým aj peniaze zákazníkom. Všetky prostriedky majú certifikovanú tvrdosť až 10H. O ozaj komplexnej ponuke značky Nasiol svedčí aj to, že ponúkajú aj vlastné leštiace pasty a kotúče na leštičky, ktoré využijete pri príprave laku na nanesenie nano keramickej ochrany.

Zaujímavým produktom aj pre domáce použitie sú tzv. tekuté stierače Glass Shield, ktoré vydržia na čelnom skle až 1 rok/40 000 km vďaka vysokej odolnosti voči čistiacim prostriedkom a iným chemickým roztokom. Ľahko a rýchlo sa nanášajú na čelné sklo a v daždivom počasí vám poskytnú skvelú viditeľnosť a tým aj bezpečnejšiu jazdu.

Špeciálne PPF fólie ProtectorSHIELD

Ak však chcete naozaj dôkladne ochrániť lak pred mechanickým poškriabaním od kamienkov alebo drobnými parkoviskovými nehodami, skvelé riešenie predstavuje špeciálna ochranná fólia ProtectorSHIELD. Jej výhodou je, že ju môžete použiť na interiér aj exteriér vozidla a poskytuje dlhotrvajúci lesk a ochranu. Záruka na fólie je pritom až 10 rokov.

Fólia prichádza už narezaná na jednotlivé dielce vozidla, takže sa nereže na vozidle. Jej aplikácia je tak rýchlejšia a odpadáva riziko poškodenia originálneho laku vozidla pri rezaní. Fólia ProtectorSHIELD je navrhnutá tak, aby popri ochrane pred mechanickým poškodením laku dodávala autu aj vysoký a hlboký lesk. Je mimoriadne hydrofóbna, takže podobne ako pri keramickej ochrane sa na nej neudržiava špina a akékoľvek nečistoty z nej umyjete veľmi ľahko. K dispozícii je na matný aj lesklý lak, prípadne je možné z lesklého auta spraviť matné.

Inzercia

Prípadné mikroškrabance sa navyše zacelia samé. Fólia ProtectorSHIELD má totiž jedinečnú schopnosť samoregenerácie, a to bez potreby tepla, čo ju odlišuje od konkurencie.

Distribútorom kozmetiky Nasiol a fólií ProtectorSHIELD je firma TSS Group. Pozrite si kompletnú ponuku produktov na www.nasiol.skwww.protectorshield.sk.

 

 







Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie