Je to tu! Opel Grandland GSe prichádza s tromi motormi pre 4×4 a stovku dá za 6,1 sekundy

Špecifické zavesenie kolies, selektívne tlmiče KONI FSD a pohon zadných kolies pomocou elektromotora spravili z Grandlandu športové SUV na každý deň.
Vydané  Text: 
  • Nový Opel Grandland GSe je športovo ladené SUV s pôsobivým technickým riešením pohonu.
  • Obsahuje hneď tri motory určené na pohon: benzínový a dva elektrické.
  • Vďaka tomu vie Grandland GSe jazdiť s pohonom 4×4, ale aj čisto elektricky.
  • Zaujímavosťou je najmä prepracovanie komponentov podvozka, ktoré robia z inak neutrálneho Grandlandu „najšportovejšie SUV značky“.

GSe znamená Grand Sport electric

V stopách modelov Astra GSe a Astra Sports Tourer GSe nasleduje v tesnom závese ďalší dynamický model automobilky Opel, pochádzajúci z radov jej novej podznačky elektrifikovaných vozidiel: Opel Grandland GSe. Vo vysokovýkonných vozidlách typu SUV sa tempo športových automobilov spája so všestrannosťou a štýlom. Ponúkajú dynamickú jazdu i skvelú trakciu vďaka pohonu všetkých kolies a pre vodičov sú veľmi atraktívne. V súčasnosti ich najčastejšie nájdeme v segmente prémiových vozidiel, no s príchodom modelu Opel Grandland GSe sa športové SUV čoskoro predstaví aj v obľúbenom segmente C (nižšia stredná trieda).

Špecifické zavesenie kolies

Zdroje:  AUTOVINY.SK




Tento obsah je vyhradený
pre predplatiteľov časopisu auto motor a šport

Prihláste sa do svojho účtu
alebo si objednajte online predplatné hneď teraz.

Online predplatné ponúkame už od 1,98 €




Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.