Najpredávanejšie SUV na Slovensku je Hyundai Tucson. Vieme, koľko sa ho predalo a ako sa darilo ostatným modelom

Nie je žiadnym prekvapením, že status najpredávanejšieho SUV na Slovensku získal Hyundai Tucson. Ten presviedča o svojich kvalitách nielen v každom novinárskom teste, ale aj každý deň v rukách zákazníkov.
Vydané  Text: 
Hyundai Tucson 2019
Patrí medzi najkrajšie esúvečka na trhu a po nedávnej modernizácii sa stal ešte atraktívnejšou voľbou. S rozumne nastavenou cenou a sumou, ktorú zaplatíte za plne vybavený model, sa Tucson opäť dostal na popredné priečky v predajnosti. V roku 2018 bol najpredávanejším vozidlom svojej kategórie SUV-C. Rok 2018 bol pre značku Hyundai na Slovensku historicky najúspešnejší, pretože za dvanásť mesiacov predala presne 7 657 nových automobilov. V roku 2017 predala o sedem percent menej, čo je významný skok vpred. Automobilka oslovila zákazníkov predovšetkým cenami svojich modelov, ale aj pestrou technologickou výbavou a moderným vzhľadom jednotlivých vozidiel. Vďaka minuloročným číslam sa Hyundai stáva **treťou najúspešnejšou značkou automobilov na Slovensku** s trhovým podielom 7,1 percenta. V kategórii vozidiel M1 trhový podiel kórejskej automobilky predstavuje 7,8 percenta, na tomto poli predala 7 621 vozidiel. Spomedzi modelov sa najlepšie darilo i30-ke, pre ktorú sa rozhodlo 2 967 Slovákov. Spomedzi esúvečiek zaznamenal najväčší predajný úspech zmienený Tucson s počtom predaných kusov **2 173**, ďalej subkompaktné SUV-B Kona s počtom **356** predaných kusov a **Santa Fe presvedčilo 147 ľudí**. Pre model ix20 sa rozhodlo 352 Slovákov. Očakávame, že najväčšie SUV Santa Fe bude v roku 2019 úspešnejšie, pretože štvrtá generácia dorazila na slovenský trh až v októbri. Práve aktuálna štvrtá generácia Santa Fe je natoľko atraktívna, že očakávame významnejší nárast jej predaja.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.