Fotogaléria:Tuning: Gemballa Tornado 750 GTS

Septembrové vydanie magazínu auto motor a šport ponúka zaujímavé čítanie aj súťaž o Mercedes S kupé s anketou Best Cars.


Prvé kilometre s **BMW radu 7** nám ukázali, že bavorská limuzína ide po krku Mercedesu triedy S. Na domácej pôde sa nám prestavila **modernizovaná Kia cee’d zo Žiliny s novým preplňovaným litrovým trojvalcom**. Čo ďalšie nás čaká v najbližšej dobe vám ukážeme v **reportáži z frankfurtského autosalónu**.

Mercedes-Benz GLK zmenil svoje meno na **GLC**, konkurencia mu však zostala rovnaká. Ako si poradí novinka **v súboji s BMW X3 a Audi Q5**? **Renault Kadjar** prichádza do nabitého segmentu SUV, na slušnom základe z Nissanu Qashqai postavili Francúzi mierne odlišne zamerané auto. Okrem toho sme otestovali mnoho ďalších áut, ako napríklad **Hyundai i40 a Toyotu Avensis po facelifte** a **Škodu Octavia RS 230**, ktorá má navyše pár koní, ale aj prefíkaný diferenciál. Na 70-te roky si zaspomíname **so športovými tátošmi značky Opel, prevetrali sme pretekársky Commodore 2800 a umiernenejšie GT 1900**.

Extra téma vám poradí, **ako bojovať proti stále lepšie vybaveným zlodejom** automobilov. Stačí iba imobilizér, alebo treba siahnuť po niektorom z moderných doplnkových ochranných systémov? V servisnej sekcii sa dočítate, **ktorá politúra na lak zabezpečí laku najlepší lesk a ochranu**. V špeciálnom fantómovom teste servisov sme po Slovensku skúmali, **kde vám pomôžu s nečakanou poruchou** a kde vás nechajú v štichu. Test detských sedačiek skupiny II/III preveril, ktorá ochráni vaše deti najlepšie.

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie